Tarık (Gökhan Alkan) Kimdir Ne iş yapar Hangi dizilerde oynadı?

Tarık (Gökhan Alkan) Kimdir Ne iş yapar Hangi dizilerde oynadı?
5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Gökhan Alkan Kimdir?

Gökhan Alkan 8 Aralık’ta, göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği lisans ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu.

Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio’ da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu kadrosuna seçildi, 2 yıl burada çeşitli oyunlarda birbirinden değerli yönetmenler ve oyuncularla çalıştı, sonrasında arkadaşlarıyla İstanbul Kumpanyası adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Boyu 1.90 cm, kilosu 85 kg. Ayrıca, profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgileniyor ve Galatasaray taraftarı.

Diziler

Düz Adam – Emre
Muhteşem Yüzyıl – Şah Tahmasb
Her Şey Yolunda Merkez – Cem Karabey
Gurbette aşk – Osman

Tiyatro

Mustafam Kemalim
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Karman Çorman
İstanbul ve Aşk

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum