Tarımı ya da hayvancılığı kolaylaştırıcı bir icat yapmak isteseydiniz bu ne olurdu

Tarımı ya da hayvancılığı kolaylaştırıcı bir icat yapmak isteseydiniz bu ne olurdu
Bir mucit olduğunuzu hayal edin, tarımı ya da hayvancılığı kolaylaştırıcı bir icatyapmak isteseydiniz bu ne olurdu bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sulama teknolojileri geliştirmek için zamanlama ile programlama yapılmış farklı sistemler geliştirirdim. Bitkinin ekilmesinden yetişmesine kadar geçen sürede türüne ve sıcaklıklara göre otomatik sulama yapılabilir. Hayvancılıkta ise yeni teknolojiler ile yetiştiriciliği daha kolay ve verimli hale getirebilirdim. Örneğin, kümes hayvancılığında kanatlı hastalıklarını engelleyecek şekilde belirleyici sistemler geliştirirdim.

Tarım ürünlerinin daha kısa sürede ve daha çok ürün vermesini sağlayacak bir zararsız bir ilaç geliştirirdim. Bu ilaç sayesinde 3 ayda büyüyen bir buğday veya mısır bir haftada ve daha çok ürün verirdi. Bu sayede dünyada açlık yaşanmazdı.

Başka öneriler;

  • Gıdalarda hormon var mı gösteren icat
  • Tarlayı kendisi otomatik süren ve ilaçlayan traktör
  • Elma gibi ürünleri otomatik toplayan bir toplayıcı makinesi
  • Çürümeye başlayan ürünleri kurtaran bir ilaç
  • Bir bitkiden bir kaç defa ürün alınmasını sağlayan düzenek

0
62
5
25
45
0
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.