Taziye evlerinin toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu üzerindeki etkileri

Taziye evlerinin toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu üzerindeki etkileri
Taziye evlerinin toplumdaki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu üzerindeki etkileri neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Taziye kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir. Taziye kelimesi Arapça kökenlidir. TDK'ye göre taziye kelimesi anlamı şu şekildedir: Ölen kimsenin yakınlarına başsağlığı dileme, taziyet

İnsanlar sadece mutlu anlarında değil zor zamanlarında da birbirlerinin yanında olmalı ve birbirlerine destek olmalı. Taziye evleri ise toplumdaki birlik ve beraberliği sağlayan unsurlardan bir tanesidir. İnsanları en zor ve acılı günlerinde yanlarında olmak onların bu acıya katlanmalarını ve bu zor günlerini atlatmalarına yardımcı olur.

2197
2554
3428
378
684
369
3428
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum