Temel renkler nelerdir, siyah ve beyaz birer renk midir

Temel renkler nelerdir, siyah ve beyaz birer renk midir
Temel renkler nelerdir, siyah ve beyaz birer renk midir, neden konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Temel renkler nelerdir, siyah ve beyaz birer renk midir, neden

Ödev cevabı kısaca : Temel renkler genellikle kırmızı, mavi ve sarı olarak kabul edilir. Siyah ve beyaz, nötr renkler olarak adlandırılır ve temel renkler arasında sayılmaz. Siyah, tüm renkleri absorbe ettiği kabul edilen bir renktir, beyaz ise tüm renkleri yansıttığı veya yuttuğu düşünülen bir renktir.

Bazıları beyazın bir renk olduğunu düşünür çünkü beyaz ışık görünür ışık spektrumundaki tüm tonları içerir. Birçok kişi de siyahı bir renk olarak kabul eder çünkü kağıt üzerinde siyahı oluşturmak için diğer pigmentleri birleştirirsiniz. Ancak teknik açıdan, siyah ve beyaz renk değil, gölgedir.

2
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.