Temiz olmak için gün içerisinde neler yapıyorsunuz

Temiz olmak için gün içerisinde neler yapıyorsunuz
Temiz olmak için gün içerisinde neler yapıyorsunuz bu konuda size kısa bilgiler vereceğiz. Bir gün boyunca beden temizliğiyle ilgili olarak neler yaptığınızı defterinize yazınız.
Sabah kalktığımızda el yüz temizliğimizi yapıyorum. Sabah kahvaltısından sonra dişlerimi fırçalıyorum. Yemeklerden önce ve sonra ellerimi yıkıyorum. Günde en az iki kere dişlerimi fırçalıyorum. Oyun oynadığım zamanlarda ve okuldan geldikten sonra ellerimi yıkıyorum. Haftada en az bir kere banyo yapıyorum.

Gün içerisinde temiz olmak için sabah uyandığımda ilk işim elimi ve yüzümü yıkamak daha sonra saçlarımı taramak oluyor. Gün içerisinde yemeklerden sonra ve lavabo ihtiyaçlarından sonra mutlaka bol su ile ellerimi sabunla yıkarım yemeklerden sonra dişlerimi fırçalarım.

Bu sayede diş ve ağız temizliğimi yapmış olurum, akşam eve döndüğüm zaman ilk işim direk banyoya giderek bir duş almaktır, bu sayede günün yorgunluğunu atar vücudun kötü korkularından kurtulur ve dışarıdaki mikropların eve girmesini engellerim, tüm giysilerimi değiştirir yeni temiz giysiler giyerim.

190
284
152
21
22
20
195
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.