TEOG 2014 Lise Kontenjanları ve YEP Puanları Tıkla-Öğren MEB !

TEOG 2014 Lise Kontenjanları ve YEP Puanları Tıkla-Öğren MEB !
TEOG Lise kontenjanları ve YEP puanlar listesi ,teog yep puanları, teog lise kontenjanları 2014, TEOG Tercih İşlemleri 2014 MEB, TEOG YEP puanları ve kontenjanlar burada. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı YEP ve Lise Kontenjanları hakkında detaylı

TEOG Lise kontenjanları ve YEP puanlar listesi ,teog yep puanları, teog lise kontenjanları 2014, TEOG Tercih İşlemleri 2014 MEB, TEOG YEP puanları ve kontenjanlar burada. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı YEP ve Lise Kontenjanları hakkında detaylı bilgi ve erişim için tıklayınız.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi olan TEOG Lise Kontenjanları 2014 Temmuz ayının ilk haftası içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edildi. 7 Temmuz tarihinde TEOG yerleştirme esas puanları yayınlanacak ve puanlara Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilir edilmez sayfamız üzerinden erişebileceksiniz.

TEOG Lise Kontenjanlar, 4 Temmuz tarihinde MEB tarafından ilan edildi. Adaylar bu kontenjanlara göre hangi lisede ne kadar öğrenci alımı olacağını ve kendi çevresine yakın tercih edebileceği liseleri görebilecek.

Milyonlarca adayın ve velinin heyecan içerisinde geçirecekleri bu önemli TEOG tercih dönemi boyunca akcadagguncel.com eğitim editörleri TEOG hakkında merak edilenleri duyuruları ve rehberlik servisini etkin şekilde siz okurlarımız için yayınlayacaklar.

TEOG sınav sonuçlarını öğrenen adaylar için sınav maratonu henüz bitmedi. Öğrenciler ve veliler TEOG sınav kontenjanlarının açıklanmasının ardından YEP (yerleştirme esas puanları)nı öğrenecekler.

Okurlarımız sayfalarımızı takip ettiği sürece her gelişmeden hızlı bir şekilde haberdar olacak ve ilgili yorumlara,önerilere, uzman görüşlerine erişmekte zorluk çekmeyeceklerdir.

TEOG sınav süreci içerisinde bulunan tüm öğrenci okurlarımıza ve velilerimize başarılar dileriz.

TEOG 2014 Lise Kontenjanları Sorgulamak için Tıklayınız !

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.