TEOG 2014 Tercih Robotu - 2014 TEOG Tercih Tarihleri (TEOG Nasıl Tercih Yapılır - 2014 MEB TEOG Tercih Kılavuzu İndir)

TEOG 2014 Tercih Robotu - 2014 TEOG Tercih Tarihleri (TEOG Nasıl Tercih Yapılır - 2014 MEB TEOG Tercih Kılavuzu İndir)
014 TEOG Tercih Tarihleri (TEOG Nasıl Tercih Yapılır - 2014 MEB TEOG Tercih Kılavuzu İndir) TEOG 2014 Tercih Robotu, 2014 TEOG Tercihleri Başladı (TEOG Tercih Yapma - 2014 MEB TEOG Tercih Kılavuzu) TEOG Tercih Robotu, TEOG sınav sonuçları, TEOG sınav sonu

2014  TEOG (Merkezi Ortak Sınavlar) tercih maratonu başladı. Sadece TEOG‘de iyi bir sonuç almakla işler bitmiyor. Öğrencilerin aynı zamanda isabetli ve doğru tercihler yapması gerekiyor. Puanınıza, İl (Şehir ) tercihinize, Okul türüne, okul dili ve eğitim türüne göre tercih listenizi aşağıdaki sistemi kullanarak oluşturabilirsiniz.

İlgili alanlardan kendinize uygun seçenekleri seçtikten sonra “Tercihlerimi Yap” butonuna tıklayınız. Sayfayı tam olarak görmek için kaydırma çubuklarını kullanabilirsiniz …

SBS Tercih Robotları için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.