TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi İçin TIKLAYINIZ

TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi İçin TIKLAYINIZ
TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi. TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi için Tıklayınız. TEOG 3. Nakil Başvurusu Nasıl Yapılıyor? TEOG 3. Nakil Başvuru Sayfası. TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi Burada.

TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi. TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi için Tıklayınız. TEOG 3. Nakil Başvurusu Nasıl Yapılıyor? TEOG 3. Nakil Başvuru Sayfası. TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi Burada. TEOG 3. Nakil Başvuruları Başladı. TEOG Üçüncü Nakil Başvuru Sayfası. TEOG Nakil Başvuru Sayfası, TEOG 3. Nakil İşlemleri Nasıl Yapılıyor? TEOG Nakil Başvuru İşlemi. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Nakil İşlemi. TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanlar

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında başlayan nakil sürecinin ikinci haftasında da Anadolu Liseleri'nde kontenjanlar dolmadı. Çok az okul kontenjanının tamamını doldururken, çoğunda boş kontenjan bulunuyor. .

Boş kalan kontenjalar için başvurular, 8 Eylül pazartesi günü başladı.

Nakil süreci başladığından bu yana,  iki haftadır hayal kırıklığı içinde olan öğrenciler, istedikleri okullara geçebilmek için umutlarını 3. nakillere bağladı.

Nakil başvuru dilekçeleri, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri, yerleşilen okula verilecek. Nakil başvuru sonuçları ve boş kontenjanlar ise cuma günü açıklanacak.

TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları

TEOG devlet liselerinde boş kontenjanları daha etkili bir şekilde doldurmak için nakil işlemleri devam ediyor.  İlk hafta yaşanan aksaklıklar geride bırakılarak 2. Hafta nakil işlemleri yapıldı ve sıra 3. Hafta yapılacak nakillere geldi. Türkiye’nin genelinde 13 bin 398 kişilik boş kontenjan olduğu ve bu kontenjanlara yapılan tercihler neticelenmesinin ardından aşağıdaki bağlantıda en güncel nakil boş kontenjanları yayınlanmaktadır.

TEOG 3. Nakil için Lise Boş Kontenjanları Listesi İçin TIKLAYINIZ

SON GÜN NE ZAMAN

3. Nakil başvuruları 8 Eylül 2014 günü başlayacak ve 11 Eylül 2014 günü başvuru süresi son bulacak.  Nakil sonuçları ise 12 Eylül Cuma 2014 günü açıklanacak. Bu işlemler 26 Eylül 2014 gününe dek sürecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.