TEOG 3. Nakil İşlemleri Başvuru Sonuçları Açıklandı

TEOG 3. Nakil İşlemleri Başvuru Sonuçları Açıklandı
TEOG 3. nakil sonuçlarına göre hangi lise kaç kontenjan açtı,kaç puanla kapattı?3. hafta nakil sonuçlarına göre önümüzdeki hafta süreç nasıl işleyecek?

TEOG NAKİL SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

TEOG sonuçlarına göre yapılacak nakil işlemlerinin üçüncü haftasında, ortaöğretim kurumlarında oluşan boş kontenjan sayısı yaklaşık olarak 30 bin civarında.

Milli Eğitim Bakanı Avcı, TEOG sonuçlarına göre yapılacak nakil işlemlerinin üçüncü haftasında, ortaöğretim kurumlarında oluşan boş kontenjan sayısının bugün akşam açıklanacağını belirterek, 30 bin dolayında boş kontenjan olacağının öngörüldüğünü bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Avcı: "Lise yerleştirmelerde 1 milyon 136 bin 546 öğrenci tercih yaptı. Bunların bir milyon 57 bin 799'u 15 tercihinden birine yerleşti. Sorunsuz. Yüzde 93'ü listedeki tercihlerinden birine yerleşti. Bir milyon 57 bin öğrencinin, yarıdan fazlası, 550 bini ilk 3 tercihten birine yerleşti. Bu müthiş bir başarı. 15 tercihininden birine yerleşememiş öğrencilerimiz de 78 bin 477 kişi bunlardan B grubuna yerleşti. Onda da sorun yok."

TEOG NAKİL SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.