TEOG Din Kültürü Soruları ve Cevapları 2016 (27 Nisan) İndir Yorumları

TEOG Din Kültürü Soruları ve Cevapları 2016 (27 Nisan) İndir Yorumları
27 Nisan 2016 TEOG Din Kültürü soruları ve cevapları MEB tarafından açıklandı. Sizce TEOG Din Kültürü sınavı cevapları yorumları bu sayfada. MEB TEOG cevap anahtarı A ve B soru kitapçığı indir yükle sayfası.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

Ortak sınavlar kapsamında, dün Din Kültürü, matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, bugün de Din Kültürü, T.C. Din Kültürü ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilen oturumla, birinci dönem ortak sınavları bitti. Bu kapsamda, dün gerçekleştirilen oturumların soru ve cevaplarının saat 13.00’te, bugünkünün de saat 18.00’de, öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak “www.eba.gov.tr” ve “www.odsgm.meb.gov.tr” internet adreslerinde yayınlanacak

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.