TEOG Lise Puanları Düşer mi 2015

TEOG Lise Puanları Düşer mi 2015
Merkezi Sistem Ortak sınav sonuçları TEOG sınav sonuçları 1 Haziran Pazartesi günü açıklanıyor. Peki bu yıl TEOG taban puanları düşer mi, TEOG lise puanları düşecek mi bu konu hakkında bilgi verelim.

TEOG Taban Puanları Düşer mi ?

Sevgili öğrenciler okulların kontenjanları her yıl belirli olduğundan, herhangi bir lisenin aldığı öğrenci sayısı hemen hemen aynı olur. Yani hepiniz yarış halindesiniz, dolayısıyla TEOG lise tercihlerinde puan değil sıralama ya da yüzdelik dilim önemlidir. Haliyle, bir okulun geçen yıl en son kaçıncı sıradaki öğrenciyi aldığına bakıp, sizin de 2015 TEOG yerleştirme puanınız ile kıyaslayıp ona göre yerleşip yerleşemeyeceğinizi kestirebilirsiniz. Yine geçen yılki TEOG puanları ile bu seneki TEOG sıralaması aynı olmadığı için puan konusunda net bir karşılaştırma yapmak yanlış olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum