TEOG Örnek Merkezi Ortak Sınav Soruları – Soru Örnekleri

TEOG Örnek Merkezi Ortak Sınav Soruları – Soru Örnekleri
28-29 Kasım 2013 tarihlerinde yapılacak olan TEOGS (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi) Merkezi Ortak sınav soruları örnekleri yayınlandı.

Örnek ortak sınav soruları ve cevapları MEB OGES indir bağlantısı alttadır. Örnek ortak sınav soruları, TEOG örnek sorular 2013 2014

MERKEZİ ORTAK SINAVDA ÇIKACAK SORULARA ÖRNEK OLMASI AMACIYLA BİRKAÇ SORU YAYINLANDI.

Milli Eğitim Bakanlığı, 28-29 kasım 2013′de gerçekleştirilecek ortak sınavlarda çıkabilecek sorulara örnek olması amacıyla bir kaç soru öğrencilere duyuruldu.

28-29 KASIM 2013′DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK MERKEZİ ORTAK SINAVLAR HAKKINDA İL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE SUNULAN BİLGİ ŞUDUR;

İl milli eğitim müdürlükleri, görev kapsamındaki ilde sınav gerçekleştirilecek okul bilgisine, bu sınavların gerçekleştirileceği sınıfların hangileri olduğuna ve sınıflarda sınava tabii olacak öğrenci mevcuduna, ilçe milli eğitim müdürlükleri ise görev alanındaki sınav gerçekleştirecek okulların hangileri olduğuna, bu okullarda sınava tabii tutulacak sınıfların hangileri olduğuna ve bu sınıflarda sınava girecek öğrenci mevcuduna e-okul sisteminde bulunan “Bakanlık MEM İşlemleri ” bölümüden erişebilirler. Bu sisteme giriş yaparak ulaşabilirler.

Ortak Sınav Örnek Sorular İçin Tıklayın

SINAV GERÇEKLEŞTİRECEK BÜTÜN OKULLARIN BİLGİSİNE SUNULAN HUSUS

Okullar, sorumlu oldukları kendi okullarında merkezi ortak sınavın gerçekleşeceği sınıfların hangisi olduğuna, bu sınıflarda sınava tabii tutulacak öğrenci bilgilerine, kendi okullarında eğitim alan ancak herhangi bir nedenden ötürü başka okullarda sınava tabii olacak öğrenci bilgilerine ve başka bir okulda eğitim aldığı halde bazı nedenlerden ötürü kendi okullarında sınava kabul edecekleri öğrenci bilgisine e-okul sisteminde bulunan “Sınav İşlemleri” bölümünden ulaşabilirler. Bunun için sisteme giriş yapmak yeterlidir.

VELİLERİN BİLGİSİNE SUNULAN HUSUS

Ebeveynler, sınava tabii olacak çocuklarının hangi okulda, sınıfta ve sırada sınava gireceğine e-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yaparak ulaşabilirler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.