TEOG Ortak Sınav Soruları Çalındı Sınav İptal Edilecek mi

TEOG Ortak Sınav Soruları Çalındı Sınav İptal Edilecek mi
Ortak sınav soruları çalındı. Yüzbinlerce öğrenci merak ediyor TEOG merkezi ortak sınavlar iptal edilecek mi ? Eğer soruların çalındığı ortaya çıkarsa Fen ve Teknoloji sınavı iptal edilebilir. TEOG sınavı iptal olacak mı ? İşte detaylar :

Bu yıl birincisi gerçekleştirilen merkezi ortak sınavların yapıldığı 28- 29 Kasım günlerinde Elazığ’da sınav soru kitapçıklarından bir tanesinin noksan olduğu ve bu kitapçığın çalındığı iddaaları ortaya atıldı.

Söylemlere bakılırsa, Elazığ’ın Baskil ilçesi Vakıfbank Ortaokulu’ndaki sınavda dağıtılmak üzere gönderilen fen ve teknoloji dersi soru kitapçıkları sayılması üzerine bir adet eksik olduğu tespit edildi. Hemen ardından kutular kontrol edildi ve mühürlerde bir eksik çıkmadı. Fakat bir kutunun içinde yer alan poşetin 15 santimetre kadar yırtılmış olduğu fark edildi. Bu durumun üzeri Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü hemen soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında o gün okula vazifede bulunan polisler, gözetmenler ve öğretmenlerin bilgilerine başvuruldu. Bu iddaalara Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal şöyle yanıt verdi; ”Bu olayın Elazığ’da yapılması olasılığı çok düşük, deliller sonucunda soruşturma Ankara’dan yürütülecek” dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
5 Yorum