TEOG Puanı Nasıl Hesaplanır TEOG Puan Hesaplama Robotları-TEOG Puan Hesaplama Yönetimi İçin Tıklayınız

TEOG Puanı Nasıl Hesaplanır TEOG Puan Hesaplama Robotları-TEOG Puan Hesaplama Yönetimi İçin Tıklayınız
Milyonlarca öğrencinin girdiği TEOG sonuçları açıklandı. TEOG puan hesaplama nasıl yapılır. TEOG puan hesaplarken nelere dikkat edilir? TEOG puan hesaplama için tıkla.

TEOG puanı nasıl hesaplanır?
İşte yeni Sistem ve Sınav Puanı Hesaplama robotu! 28-29 Kasım TEOG Merkesi Ortak Sınav Puan Hesaplama robotumuz eğitim editörlerimiz tarafından hazırlanmıştır. 2013-2014 Ağırlıklandırılmış merkezi sınav puanı nasıl hesaplanır? sorunuza en güzel cevabı hazırlamış olduğumuz hesaplama robotunu kullanarak bulabilirsiniz.

2013-2014 8.sınıf YEP hesaplama İşlemi nasıl yapılır?

2014 TEOG puanınızı hesaplamak için aşağıdaki alanlara puanlarınız ve yıl sonu başarı puanlarınızı yazınız. Türkçe, Matematik, Fen Teknoloji ve Yabancı dil dersleri için 2.yazılı puanınızı (örnek: 68.75 gibi) , İnkılap Tarihi ve Din Kültürü için 1.yazılı puanlarınızı girerek hesaplamanızı kolayca yapabilirsiniz.

2013 - 2014 TEOG'ye Giren Öğrencilere Başarılar Dileriz.. Yorumlarınız yorum alanlarımızdan ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz..

Online Puan Hesaplaması için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.