TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Mazeret sınavları ne zaman yapılacak? 12-13 Aralık 2015

TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Mazeret sınavları ne zaman yapılacak? 12-13 Aralık 2015
25-26 Kasım’da yapılan TEOG sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi verilmedi. Ancak öncesinde mazeret sınavlarının yapılması gerekmekte. Peki TEOG mazeret sınavları ne zaman?

Ortak sınavlarda, her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Ortak sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verilecek. Sınav süresi her ders için 40 dakika olacak. Dinlenme süresi ise 30ar dakika olacak. 

Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere ise alacakları sınav hizmetinden dolayı, her bir ders için sınav süresi 55'er dakika, dinlenme süresi ise 15er dakika verilecek.
Her bir ders sınavı için salonlara 20´şer öğrenci yerleştirilecek, öğrencilerin sıralara tek tek oturması sağlanacak.
Her dersin sınavı başladıktan sonra ilk 15 dakika içinde gelen öğrenciler sınava alınacak ancak bu öğrencilere ek süre verilmeyecek.

Öğrenciler, sınav salonlarına, saat fonksiyonu dışında özellikleri olan saat, sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi ile çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz ve radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla alınmayacak. Bu gereçleri bulundurduğu tespit edilen öğrencinin sınavı, tutanakla geçersiz sayılacak.

Milyonlarca Öğrencinin hayatını etkileyen TEOG Mazeret Sınav soruları ne zaman açıklanacak?

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.