TEOG Sınav Soruları ve Cevapları

TEOG Sınav Soruları ve Cevapları
2016 TEOG soruları indir Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilk oturumu bu hafta yapılacak.

Türkçe Matematik Din Kültürü İngilizce Fen ve Teknoloji İnkılap Tarihi TEOG soruları ve cevaplarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavları bu hafta uygulanacak.

Ortak sınavların ilk oturumu, yurt içinde 970 merkez, 16 bin 237 okul, 91 bin 349 salonda; yurt dışında ise 7 ülke, 14 merkez, 22 okulda uygulanacak.

Yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde saat 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayan sınavlarda, öğrenciler bugün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girdi.

Her ders için dört seçenekli çoktan seçmeli testlerden oluşan 20 soruluk A, B, C, D kitapçık türleri kullanıldı ve her bir ders yazılısının süresi 40 dakika oldu.

TEOG Sınav sonuçlarının Ocak ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.

TEOG Sınav Soruları Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.