TEOG Sınav Soruları ve Cevapları (Türkçe Matematik Din Kültürü) - 25 Kasım 2015

TEOG Sınav Soruları ve Cevapları (Türkçe Matematik Din Kültürü) - 25 Kasım 2015
1. Dönem TEOG Din Kültürü Türkçe Matematik Sınavı 25 Kasım Çarşamba günü yapılıyor. TEOG soruları ve cevapları bu sayfada olacak.

25 Kasım 2015 TEOG Türkçe Soruları ve cevapları diğer testlerle birlikte bu sayfada olacak. Oğuzkaan Koleji öğrencilerini sınavlara hazırlarken soru çözme tekniklerini de öğrettiklerini belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Uzmanı Hatice Yılmaz, ‘ Öğrenci sınava ne kadar iyi hazırlanırsa hazırlansın soruları yanıtlarken ufak bir dikkatsizlik hata yapmasına sebep olabiliyor. Teog Matematik soruları ve cevapları 2015 Soruyu doğru çözmenin ön koşulu doğru okuyup doğru anladığından emin olmaktır. Sınav süreleri yeterince uzun olduğundan çözüme başlamadan her soruyu iki defa dikkatle, verilenle istenenin altını çizerek, ayırarak okumaktır. Ayrıca her kategori için ayrı ayrı önemli soru çözme teknikleri var. Öğrenciler soruları bu teknikleri dikkate alarak cevaplarsa hata yapmazlar’ diyerek bu ipuçlarını açıkladı.

TÜRKÇE SORULARINI ÇÖZERKEN;

-Paragraf veya şiir sorularında önce soruyu sonra metni veya şiiri okuyunuz.

-Anlam bilgisi ile ilgili soruları kendi düşüncenize göre değil yazarın görüşüne göre cevaplandırınız.

-Anlamını bilmediğiniz sözcükleri cümlenin gelişine dikkat ederek bulmaya çalışınız.

MATEMATİK SORULARINI ÇÖZERKEN;

-Soruyu verilenle isteneni ayırt ederek okuyunuz.

-İşlem basamaklarını akıldan değil yazarak yapınız.

-İşlemi bitirdiğinizde sağlamasını yapınız.

-Sınavda sorulan üslü ve kare köklü sayılarla ilgili soruları incelerken öğretmeninizin konuyu nasıl anlattığını düşününüz.

Sınav soru ve cevapları açıklandığında aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Soru ve cevaplar için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.