TEOG Sınav Soruları Zor mu, Kolay mıydı? Sınav Nasıl Geçti? (MEB)

TEOG Sınav Soruları Zor mu, Kolay mıydı? Sınav Nasıl Geçti? (MEB)
TEOG / MEB Sınav Zor mu kolay mıydı sayfamızdan her türlü görüş ve önerilerinizi sınavdan sonra aklınızda kalan soruları ve cevapları da yine haberimizin devamında yer alan yorum alanlarımızdan ya da facebook sayfamızdan değerli ziyaretçilerimizle paylaşa

Teog Ortak Sınav Soru ve Cevapları açıklandığında sitemizde yer alan bağlantıdan erişilebilecektir. Ayrıca haberimizin devamında verilen bağlantılardan Sınav Zor mu kolay mıydı sayfamızdan her türlü görüş ve önerilerinizi sınavdan sonra aklınızda kalan soruları ve cevapları da yine haberimizin devamında yer alan yorumlara paylaşabilirsiniz.

TEOG  - Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı soru ve cevap anahtarı, teogs puan hesaplama yeni sistem robotu burada! Yılda iki dönem halinde yapılan TEOG  - Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı diğer adıyla merkezi ortak sınavlar 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak. Sınava İlköğretim 8. Sınıf öğrencileri giriyor. 

Adayların heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı, sınava toplam 1 milyon 282 bin 512 öğrenci 18 bin 349 okulda girecek. 29 Nisan 2. Dönem 1. Oturumunda Öğrencilere Türkçe, Matematik ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sorular sorulacak, 30 Nisan 2. oturumda ise Fen ve Teknoloji, TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavları yapılacak.

TEOG Sınavı Soru ve cevapları Ne Zaman Açıklanacak?

Teog sınavı soru ve cevap anahtarı yarın sınavdan sonra yayınlanacaktır, eş zamanlı olarak sitemizden ulaşabilirsiniz

Teog Puan Hesaplaması için tıklayınız

TEOG'da 2.dönem Soruları Zor muydu ? ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.