TEOG Sınavına Üç Hafta Kaldı

TEOG Sınavına Üç Hafta Kaldı
Temel Eğitimden Orta Öğrenime Geçiş (TEOG) sınavları gitgide yaklaşıyor. Birinci dönem için ilki 25-26 Kasım’da yapılacak olan sınavlara yaklaşık 1 milyon 300 bin 8. sınıf öğrencisi katılacak.

TEOG’a üç hafta kaldı:

Uzmanlar TEOG sınavı öncesi öğrencilerin eksiklerini belirleyip o noktalara çalışması gerektiği yönünde hemfikir.

TEOG’da hangi konulardan soru çıkacak ?

Birinci dönem yapılacak sınavlarda sorulacak soruların eğitim öğretim yılı başından, sınav tarihine kadar yapılan ders konularını, ikinci dönem sınavlarının ise eğitim öğretim yılı başından itibaren sınav tarihine kadar yapılan ders konuları. Kısaca ilk sınavda işlediğiniz tüm ünitelerden sorumlu olacaksınız. 2. sınavda ise sene başından beri, 1. sınav konuları da dahil tüm konulardan sorumlu olacaksınız.

TEOG sınavlarında 1. ve 2. Günler:

Öğrenciler birinci gün oturumda, Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, ikinci gün oturumunda fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil dersleri yazılılarına girecek. Ortak sınavlar, saat 09.00, 10.10, 11.20’de başlayacak ve aynı anda yapılacak. Öğrencilere her yazılıda 20 soru için 40 dakika cevaplama süresi verilecek. Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Ortak sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört çeşit kitapçık verilecek.

2016 TEOG Kılavuzunu İndirmek İçin Tıklayınız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.