TEOG Sonuçları Açıklandı (MEB 2014 TEOG Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız)

TEOG Sonuçları Açıklandı (MEB 2014 TEOG Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız)
TEOG adaylarının heyecanla beklediği gün geldi.Dört gözle beklenen TEOG sonuçları açıklandı. 2014 TEOG (YEP) MEB’in sitesinden (E-OKUL) açıklandı.TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla TEOG adaylarının heyecanlı bekleyişi son bulmuş oldu. 2014 TEOG (YEP) sonuçl

TEOG sonuçları açıklandı. TEOG Sınav sonuçlınızı öğrenmek için haberimize tıklayın. MEB 2014 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB TEOG sonuçları ile ilgili bir açıklama yaptı mı? TEOG sınav sonuçları açıklandığı anda haberimizde olacak. TEOG tercihleri nasıl yapılacak? 2014 TEOG tercih kontenjanları ve tercih kılavuzu haberimizde.

TEOG SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

4 soru hatalı olduğu için TEOG sonuçları üst mahkeme kararıyla açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulamasında bazı soruların hatalı ve iptal edilmesi gerektiğiyle ilgili yürütmeyi durdurma kararına ilişkin, "Bakanlığımız, karar aleyhine Bölge İdare Mahkemesi'nde itiraz başvurusunda bulunmuştur. Üst mahkemenin kararına göre, sınav sonuçları ilan edilecektir" denildi. Milli Eğitim Bakanlığından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulaması çerçevesinde, 8'inci sınıf öğrencileri için 28-29 Kasım 2013 tarihinde yapılan ve 20 Ocak 2014 tarihinde sonuçları açıklanan ortak sınavlara ilişkin olarak, Ankara 13'üncü İdare Mahkemesi'nde yürütmenin durdurulması istemli iptal davası açılmıştır. Açılan davada, Ortak Sınavların Fen ve Teknoloji Testi A kitapçığı 9 (B kitapçığı 6); İngilizce Testi A kitapçığı 4 ve 6 (B kitapçığı 5 ve 7); Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Testi A kitapçığının 7'nci (B kitapçığı 1) sorularının hatalı olduğu ve iptal edilmesi gerektiği iddiasına yer verilmiştir. İlgili mahkeme, yukarıda belirtilen sorulara ilişkin olarak yürütmeyi durdurma kararı vermiştir. Bakanlığımız, karar aleyhine Bölge İdare Mahkemesi'nde itiraz başvurusunda bulunmuştur. Üst mahkemenin kararına göre, sınav sonuçları ilan edilecektir" ifadesi kullanıldı.

TEOG puan hesaplama. TEOG puan hesaplama cetveli, TEOG puan hesaplama TEOG karne notları öğren. e-okul, MEB, TEOG puan hesaplama nasıl yapılır? TEOG karne notları açıklandı. Lise yerleştirme sonuçları. Lise kontenjanları açıklandı mı? TEOG Lise tercihleri ne zaman yapılacak? e okul karne notları öğren. E okul giriş nasıl yapılır?

TEOG TERCİH LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG sonuçlarını öğrenen adayları daha sonra tercih süreci bekliyor. TEOG sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yaklaşık 1 milyon 200 bin 8’inci sınıf öğrencisine düzenlenen merkezi sınav sonuçları açıklandı. Binlerce öğrenci ve velileri merakla TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor du. 2014 TEOG sınav sonuçları açıklandı. TEOG 2014 8. sınıf öğrencilerinin girdiği sınav sonuçları burada. E Okul ile TEOG sonuçlarına nasıl bakarım? TEOG ve lise kontenjanları hakkında her şey burada. TEOG Tercih Robotu - 2014 (TEOG Sınav Sonuçları ve Puan Hesaplama)

TEOG puanınızı hesaplamak için ne yapmalısınız? Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği TEOG (Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş) sınav sonuçları açıklandı. TEOG sınav sonuçlarınız ve puan durumlarınızı hesaplamak için haberimize tıklayınız. E-okul Sistemi üzerinden açıklanan TEOG sınav sonuçları ve puan durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi burada TEOG Sınav Sonuçları-TEOG Puan Sistemi (TEOG Puan Hesaplama Sistemi) TEOG Puan Hesaplaması nasıl yapılır?

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.