TEOG Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? (TEOG Sonuçları)

TEOG Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? (TEOG Sonuçları)
TEOG Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? MEB 2014 TEOG Lise Tercih Sonuçlarını Ne Zaman Açıklayacak? TEOG Tercih Sonuçları Açıklanma Tarihi. TEOG Tercih Sonuçları. MEB 2014 TEOG 8. Sınıf Lise Tercih Sonuçlarını Ne Zaman Açıklıyor? TEOG Tercih Sonuçları.

TEOG Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor? MEB 2014 TEOG Lise Tercih Sonuçlarını Ne Zaman Açıklayacak? TEOG Tercih Sonuçları Açıklanma Tarihi. TEOG Tercih Sonuçları. MEB 2014 TEOG 8. Sınıf Lise Tercih Sonuçlarını Ne Zaman Açıklıyor? TEOG Tercih Sonuçları. TEOG Sonuçları. TEOG Sonuçları Ne Zaman Açıklanıyor?. TEOG Sonuçları. TEOG Lise Tercih Sonuçları Öğrenme Sayfası.

Sonuçlar 22 Ağustos'ta açıklanacak

YEP ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları 22 Ağustos'ta http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek ve kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. Sonuçlara ilişkin bilgiler isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla SMS şeklinde de gönderilecek.

Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek.

Nakil talepleri, öğrenci velisi tarafından öğrencinin kesin kaydının olduğu okul müdürlüklerine yapılacak. 25-28 Ağustos'ta saat 17.00’ye kadar nakil müracaatları alınacak. 29 Ağustos saat 19.00’da da nakil yerleştirme işlemleri tamamlanacak.

Yerleştirmeye yönelik nakil işlemleri benzer biçimde eylül ayı sonuna kadar haftalık periyotlarla devam edecek. Nakil işlemleri, okulların ilan edilen boş kontenjanları için yapılacak.

Ekim ayı itibarıyla yapılacak nakillerde eylül ayı sonuna kadar yapılan nakiller sonucu oluşan taban puan esas alınacak.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.