TEOG yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Merkezi Ortak Sınav tercih sonuçları açıklandı mı?

TEOG yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? Merkezi Ortak Sınav tercih sonuçları açıklandı mı?
TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Bu sene ilk kez uygulanan ve bir çok sorun ile karşı karşıya kalınılan TEOG yerleştirme sonuçları henüz açıklanmadı.

TEOG yerleştirme sonuçları 22 Ağustos'ta açıklanacak. MEB tarafından açıklanacak olan yerleştirme sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı netlik kazanmadı.

TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı mı? Fen Liseleri başta olmak üzere daha iyi bir liseye yerleşmek isteyen adaylar tercihlerini yaptı. TEOG tercihleri ne zaman açıklanacak diye merak ile bekleyen aileler ve öğrenciler heyecan içinde. TEOG yerleştirme sonuçları 22 Ağustos günü MEB tarafından açıklanacak. TEOG yerleştirme sonuçları an be an sitemizde yerini alacaktır.

 TEOG yerleştirme sonuçlarının 22 Ağustos'da açıklanacağı duyuruldu. Öğrencilerin en çok merak ettiği şey ise MEB'in bir sürpriz yapıp yapmayacağı oldu. TEOG yerleştirme sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizde yerini alacaktır.

 TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Ortaöğretimi bitiren adaylar için yeni bir okul heyecanı başlıyor. TEOG sınavına giren adaylar tercihlerini yaptı. Bugün TEOG tercihlerinde son gün Peki bu tercihlerin sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak ettiğiniz soruların cevabı egitimsistem.com farkıyla sizlerle.

MEB TEOG 8. Sınıf Tercih Sonuçlarını 22 Ağustos'ta Açıklayacak. Kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. TEOG Sonuçları Açıklandığında aşağıdaki linke tıklayarak yerleştirme sonuçlarını öğrenebilirsiniz. TEOG tercihleri başladı. Adaylar tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. TEOG tercihlerini yapan adaylar boş kontenjanların ne zaman açıklanacağını da merak konusu. TEOG tercih sonuçları 22 Ağustos'ta açıklanacak ardından da boş kontenjanlar yeni ek atamalar olacak. Adaylar bu süreçte neler yapacaklar?
 
Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek.
TEOG AÇIKLANMA TARİHİ 22 AĞUSTOS
22 Ağustos'ta http://www.meb.gov.tr, http://oges.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek ve kesin kayıtları da bu tarihte sistem tarafından otomatik yapılacak. Sonuçlara ilişkin bilgiler isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığıyla SMS şeklinde de gönderilecek.
Yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra resmi ve özel okulların açık kalan kontenjanlarına ortaöğretim yönetmeliğinin nakil esasları doğrultusunda, yerleştirmeye yönelik nakil yoluyla öğrenci kaydedilecek.
Nakil talepleri, öğrenci velisi tarafından öğrencinin kesin kaydının olduğu okul müdürlüklerine yapılacak. 25-28 Ağustos'ta saat 17.00’ye kadar nakil müracaatları alınacak. 29 Ağustos saat 19.00’da da nakil yerleştirme işlemleri tamamlanacak.
Yerleştirmeye yönelik nakil işlemleri benzer biçimde eylül ayı sonuna kadar haftalık periyotlarla devam edecek. Nakil işlemleri, okulların ilan edilen boş kontenjanları için yapılacak.
Ekim ayı itibarıyla yapılacak nakillerde eylül ayı sonuna kadar yapılan nakiller sonucu oluşan taban puan esas alınacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum