Teşhir ürün nedir, teşhir ürün satın alınır mı

Teşhir ürün nedir, teşhir ürün satın alınır mı
Bu yazımızda sizlere bazı mağazalarda çok gördüğümüz teşhir ürünler, çoğunlukla internet sitelerinde satılan araç gereçlerde teşhir ürünleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Teşhir ürünü neye denir

Bir çok ilanda veya bir yerde satılık teşhir ürünü veya ürünleri yazmaktadır. Teşhir ürünü ne demek olduğunu merak ediyorsanız hemen kısaca açıklayalım. Teşhir ürünü bir mağazada bilgisayar sergilenmekte ve bu ürünü bir çok kişi incelmekte klavyesine basar mouse ile oynar ve bunun sonrasında satılması gerekmektedir. Bu ürün teşhir ürün olarak satışa konulur ve fiyatları ise normalin daha ucuza verilmektedir.

Mağazada sergi görevi görmüş ürünlerin sonradan satışa konulması teşhir ürünleri olmakla beraber normali 200 TL ise teşhir ürünleri 100 - 150 TL veya daha aşağısına satılmaktadır.

Bu ürünleri alırken dikkat etmek gerekir. Ürün hakkında fazla bilgi sahibi değilseniz bu ürünleri almayınız.

302
0
5
1
1
3
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.