TEV Üstün Başarı Sanat Burs Başvuruları Başladı!

TEV Üstün Başarı Sanat Burs Başvuruları Başladı!
Türk Eğitim Vakfı, geleceğin liderlerinin desteklenmesi amacıyla 40. kuruluş yılı dolayısıyla 2007 yılından itibaren Üstün Başarı Bursu vermeye başlamıştır

Her yıl sanat alanında da 1 veya 2 yeni öğrenci seçilmektedir. Üstün Başarı Sanat Bursu için adayların üniversiteleri tarafından tutanakla bildirilmeleri gerekmektedir. Adayların 1-30 Eylül tarihleri arasında www.tev.org.tr internet sayfasından ilgili formu doldurması, formunun çıktısını imzalayıp istenilen belgeleri ekleyerek tüm belgelerini üniversitesinin burslarla ilgili bölümüne teslim etmesi gerekmektedir.

Üniversitesi tarafından aday gösterilen öğrencilerin dosyaları, TEV Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulacak komisyon tarafından değerlendirilecektir. Ön elemeyi geçen adaylar İstanbul veya uygun görülen bir ilde ilgili alanlardaki öğretim üyelerinden oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilmek üzere sınav merkezlerine davet edileceklerdir. Aşamalar e-posta veya sms aracılığıyla adaylara duyurulacaktır.

Yurt İçi Burslar Ek Bilgiler

Burs Başvuru Formu için tıklayınız: http://burs.tev.org.tr/

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.