TOBB ETÜ Yurt Ücretleri

TOBB ETÜ Yurt Ücretleri
Tobb Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi 2023-2024 eğitim yılı yurt ücretleri ne kadar, yurt kayıt için gerekli belgeler neler, ücretlere dahil olan hizmetler nedir detaylar haberimizde...

KONUKEVİ GENEL BİLGİ

Öğrenci konukevi yerleşke içinde, kız ve erkek öğrenciler için 4 blokta, 572 adet çift kişilik, 48 adet üç kişilik, 4 adet engelli odası olarak toplam 624 oda, 1296 yatak kapasitesine sahiptir. Üçlü odalar yedek olarak kullanılır. (İhtiyaç olduğunda tam burslu hazırlık öğrencilerine tahsis edilir.)

Bütün odalarda banyo ve tuvaletler, ısıtma / soğutma sistemi, buzdolabı, internet, telefon, elektronik kartlı giriş sistemi mevcuttur. Ayrıca her katta bulunan mutfak ve dinlenme / televizyon odası ortak alan olarak kullanılmaktadır.

Yatakhane girişinde yüz tanıma sistemli turnikeli kontrol vardır.

Konukevinde kafeterya, market, etüt alanları, bavul emanet odaları, çamaşırhane ile öğrencilere rahat bir ortamda yaşamaları sağlanmaktadır.

ÜCRETLER ve ÖDEMELER:

Çift kişilik oda ücreti güz 28.000 TL, bahar 36.000 TL, yaz 42.000 TL'dir. Konukevi ücretlerinde giriş yıllına göre farklı ücret uygulaması yapılmamaktadır.

Ödemeler dönem başlarında peşin veya banka kartına taksit şeklinde yapılır.

Depozito ücreti: 1.400 TL.

Konukevi Kayıt için Gerekli Belgeler

  • Ücret ve depozitonun yatırıldığına dair öğrencinin ADI SOYADI yazılı iki ayrı dekont,
  • 1 adet vesikalık resim,
  • Annenin veya babanın çalıştığına dair iş yerinden belge,
  • İkametgah belgesi (MERNİS den),,
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
  • Cumhuriyet Savcılığından alınacak adli sicil kaydı,
  • Sağlık kuruluşlardan alınacak Tüberküloz raporu, Elisa (HIV/AIDS), Hepatit B, kan grubu testleri sonuçları

Detaylı bilgiye üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
3
0
2
0
2
3
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.