Toplumları bir araya getiren unsurlar nelerdir

Toplumları bir araya getiren unsurlar nelerdir
Toplumları bir araya getiren unsurlar nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Toplumların bir arada olması ve bir arada yaşaması her şeyden değerlidir. Bunun için milli, manevi ve kültürel değerlerin yaşanması ve korunması çok önemlidir. Toplumları bir araya getiren unsurlar zaman içinde oluşan ve zaman içinde kazanılan değerlerdir. Her toplumun ortak değerleri bulunmaktadır.

Toplumları bir araya getiren unsurlar, bağımsızlık tutkusu, vatan sevgisi, memleket sevdası, dini bağlılık, devlete olan itaat, adalete olan ihtiyacı, merhamet ihtiyacı, özgürlük ihtiyacı, birlik ve beraberlik ihtiyacı gibi unsurlardır. Toplumların barış ve huzuru için insanların bir arada ortak değerleri paylaşarak, yardımlaşarak yaşaması her şeyden değerlidir. Toplumun mayası milli ve manevi değerlerdir.

4
1
1
2
1
2
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.