Toplumların geleceğinde çocukların nasıl bir yere sahip olduğu

Toplumların geleceğinde çocukların nasıl bir yere sahip olduğu
Toplumların geleceğinde çocukların nasıl bir yere sahipolduğunu nedenleriyle anlatınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dünyaya baktığımızda, özellikle de gelişmiş ülkeler, çocuklara çok fazla değer vermekte; onların eğitimi ve karakter gelişimi için büyük çaba ve yatırım yapmaktadır. Hayatlarının temelini eğitime adayan ülkeler, geleceğin teknolojilerini üretecek zihinleri çocukluktan itibaren yetiştirmektedir. Bugün bulunan siyasetçiler, devlet adamları, iş insanları, işçiler, memurlar…

Kısacası toplumu sırtlayan tüm insanlar yarın yaşlanınca yerlerine bugünün çocukları geçecek. Bugün çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek yarın de yetiştirdiğimiz o çocuklar bizim umudumuz olacak. Mesela bir yeri orman yaparsanız. Emek harcarsanız ileride orası herkesin faydalanacağı bir yer, güzellik haline gelir. Fakat bırakın orman yapmayı var olanı da yok ederseniz hiç bir emek harcamazsanız emin olun orası kurak bir toprağa döner. Ne kendisine ne de çevresine faydası olur.

411
33
210
10
10
210
93
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum