Toplumun bazı gerçekler ve sorunlar hakkında aydınlatılmasında yayın organlarının rolü

Toplumun bazı gerçekler ve sorunlar hakkında aydınlatılmasında yayın organlarının rolü
Toplumun bazı gerçekler ve sorunlar hakkında aydınlatılmasında yayın organlarının rolü hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bir örnekle açıklayacak olursak; Hava durumunu izliyorsunuz ve spiker o gün havanın çok güneşli olacağını bahardan kalma bir gün yaşayacağınızı söyledi siz de incecik bir gömlekle dışarı çıktınız ardından 20 dakika geçmeden sağanak yağış boşaldı. Toplumu yanlış yönlendiren bu program inandırıcılığını kaybedecektir. Bilgiyi edindiğimiz iki ana kaynak olan internet ve medya halkın aydınlanması için tarafsız ve doğruyu söyleyen olmalıdır.

Ülkede kıtlık ve açlık olduğunu düşünelim. Tüm basın ve yayın organlarının da bunu aksine haberler yayınladığını göz önünde bulunduralım. Bu kez halk şunu söylemeye başlamayacak mıdır: Bize yalan söylüyorlar.

31
4
50
4
7
41
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.