Toplumun belli bir ihtiyacına yönelik yapılması gereken yeni bir icat olduğunu düşünüyor musunuz

Toplumun belli bir ihtiyacına yönelik yapılması gereken yeni bir icat olduğunu düşünüyor musunuz
Toplumun belli bir ihtiyacına yönelik yapılması gereken yeni bir icat olduğunu düşünüyor musunuz, bu icat ne olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Toplumun belirli bir ihtiyacına yönelik yapılması gereken bir çalışmanın olduğunu düşünüyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, hayvanlar da toplumumuzun bir parçası, bizlerin de can dostudur. Toplumda bizlere muhtaç hayvanlar vardır ve toplumumuzda birçok hayvansever vardır. Bizler toplumumuzdaki hayvanları ve hayvanseverleri mutlu etmek adına, hayvanlara yardımcı olmak adına otomatik mama ve su makineleri icat edebiliriz.

Hayvanlar beslendikçe azalan mamaların, makinelerce yenilenmesi sağlanabilir. Hayvanlar mamayı mekanizmanın alt kısmından, tabak bölümünden yerken, yukarıda bulunan mama ile dolu hazneden aşağıya doğru tekrar mama gelir.

Böylelikle hiçbir hayvan aç kalmaz. Bu makineler şehir sokaklarına, hayvanların yasadıkları ormanlara koyulmalıdır. Bu sayede hayvanlar aç kalmayacak, bizlerin yardımı ile beslenebileceklerdir.

Bu buluş oldukça faydalı bir buluş olacak, bizi adeta kahraman yapacaktır. Hayvanlara bu sayede bizler yardımcı olacağız ve bu icat ile onların aç kalmasını önleyeceğiz.

2. bir icat olarak ise,

Vücuttaki sağlık sorunlarını, hastalıkları yüzde yüz olarak tespit edebilen bir makinenin icat edilmesini gerekli görüyorum. Her ne kadar tıp çok ilerlemiş olsa da bazı hastalıkların etkileri görülmeden var olan hastalık tespit edilemiyor. Bu durumda hastalığın tedavisi için geç kalınmış olabiliyor. İnsanlar bu nedenle ölüyorlar. 

477
212
463
23
17
24
24
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.