Toros Üniversitesi Yurt Ücretleri

Toros Üniversitesi Yurt Ücretleri
Toros Üniversitesi 2021-2022 eğitim yılı yurt ücretleri ne kadar, ücrete dahil olan hizmetler nedir detaylar haberimizde...

Toros Üniversitesi’ne hizmet veren 80 kapasiteli kız ve erkek öğrenci yurdu bulunmaktadır. Öğrenci Yurdu, Toros Okulları 50.Yıl Kampusu içerisinde yer almakta olup Bahçeli Evler Kampüsüne 4 Km, 45 Evler Kampüsüne 5 ve Uray Kampüsüne 10 Km uzaklıkta olup tüm kampüslerimize tek ulaşımla erişilebilmektedir.

2021-2022 Toros Öğrenci Fiyat Tablosu

Kapasite

Fiyat

Adet

3 Kişilik Ortak Banyolu
6.615 TL
6
3 Kişilik Banyolu
7.155 TL
18
2 Kişilik Ortak Banyolu
6.966 TL
60
2 Kişilik Banyolu
9.315 TL
2
1 Kişilik Banyolu
12.150 TL
2

Ücretsiz Kullanılan Alanlar

  • Halı Saha
  • Tenis Kortu
  • Kapalı Basketbol Sahası
  • Açık Alan Basketbol Sahası
  • Kapalı Masa Tenisi
  • Spor Center yurt öğrencilerine özel fiyat ile hizmet edecektir.
  • Kafeteryalarımızda istediğiniz zaman ücretini ödeyerek beslenme sorununuzu çözebilirsiniz.

Diğer Öğrenci Yurtları

Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı 3500 kapasiteli kız ve 1500 kapasiteli erkek öğrenci yurtları ile çok sayıda özel kız ve erkek yurtları bulunmaktadır. Üniversitemizin tüm kampusları şehir merkezinde bulunduğundan üniversiteye erişimde ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Toros Üniversitesi bir kent üniversitesidir ve kampüsleri şehir merkezinde yer almasından dolayı ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Detaylı bilgiye üniversitenin sitesinden ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
1
0
0
1
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.