Trafik kazalarının bireylere, topluma ve ekonomiye etkileri size ne ifade ediyor

Trafik kazalarının bireylere, topluma ve ekonomiye etkileri size ne ifade ediyor
Trafik kazalarının bireylere, topluma ve ekonomiye etkileri size ne ifade ediyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Öncelikle trafik kazalarının en büyük olumsuz etkisi bireyin psikolojisi üzerinde olur. Çoğu kişi geçirdiği trafik kazasını kolayca atlatabilirken birçok kişi de bunu bilinçaltına itip daha sonralarda çok daha ciddi psikolojik problemlerle karşılaşabilir.

Bir diğer olumsuz etkisi ekonomiktir. Büyük çaplı kazalarda hem araba hem de kişi ciddi oranda hasar alabilir ve hem mülkün hem de gerekiyorsa ameliyatın tutarı oldukça fazla olacaktır. diğer bir etki de eğer kazada bir kayıp yaşanırsa o kişinin ailesi duygusal anlamda oldukça olumsuz etkilenir çünkü sevdikleri birini kaybetmiş olurlar.

70
1
1
1
3
4
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.