Türk milleti ve ordusunun savaşa bakışı hakkında neler söylenebilir

Türk milleti ve ordusunun savaşa bakışı hakkında neler söylenebilir
Türk milleti ve ordusunun savaşa bakışı hakkında neler söylenebilir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Türk milleti ve ordusunun savaşa bakışı hakkında neler söylenebilir

Ödev cevabı kısaca : Türk milleti ve ordusu, savaş yerine sulhu tercih eden bir tutum sergilemişlerdir. Bağımsızlık ve istiklal taleplerini uluslararası arenada barışçıl yollarla elde etmeye çalışmışlardır.

Türk milleti, tarih boyunca millî bağımsızlık ve vatan savunması ideali etrafında birleşmiş, bu amaç doğrultusunda disiplinli bir ordusuyla birlikte kararlılıkla mücadele etmiştir. Türk ordusu ve halkı, bağımsızlık mücadelelerindeki ortak inançları ve birlikte hareket etmeleriyle tarihsel zaferlere imza atmışlardır. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliği, ulusal birlik ve beraberlik, Türk milletinin savaşa olan bakışını güçlendiren temel unsurlardır.

1
1
3
0
0
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.