Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli olduğu her bölgede önemli bir askerî güç olmasının uluslararası alanda etkisi nelerdir

Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli olduğu her bölgede önemli bir askerî güç olmasının uluslararası alanda etkisi nelerdir
Türk Silahlı Kuvvetlerinin görevli olduğu her bölgede önemli bir askerî güç olmasının uluslararasıalanda etkisi nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Türk Silahlı Kuvvetleri en önemli devlet kurumlarında biridir. Binlerce yıllık köklü mazisi ile dünyanın en önemli kara kuvvetlerine sahip olan silahlı kuvvetler, ülkemizin huzur, güvenlik, barış ve adaleti için gözünü kırpmadan ve hiç usanmadan faaliyet göstermektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hemen her bölgede askeri güç olarak bulunması Türkiye’nin uluslararası alanda varlık göstermesi, gücünü kanıtlaması, kendini ortaya koyması, büyük ve güçlü bir devlet olduğunu göstermesi bakımından değerlidir. Bu nedenle TSK, ülkemizin göz bebeği olarak bilinmektedir. TSK, hudut boylarında ve ülke sathında bununla beraber dışarıda her an görevdedir.

4
5
31
5
126
41
18
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.