Turkcell akıllı fatura nasıl iptal edilir

Turkcell akıllı fatura nasıl iptal edilir
Turkcell akıllı fatura nedir, turkcell akıllı fatura nasıl iptal edilir hakkında bilgi vereceğiz.

Akıllı fatura sayesinde internet paketiniz bittiği taktirde paket aşımı yapılmaması için internet kullanımını otomatik olarak kapatır. Böylece siz isteseniz bile paketiniz bittiği andan itibaren mobil internet erişimi yapamazsınız. Bu durum yeni fatura dönemine geçene kadar devam eder. Bu tarihten sonra fatura yenilendiği için internet erişimi açılır. Ancak bazı kişiler bundan zarar görmeye başladığı için akıllı fatura sisteminden çıkmak istiyor. Akıllı fatura kampanyasını iptal ettirmek istiyorsanız IPTAL AKILLI FATURA yazıp 2222‘ye SMS atmanız yeterli. Bu mesajınızın ardından akıllı fatura üyeliğiniz iptal edilecek ve normal tarife üzerinden mobil internet erişiminizi kesintisiz devam ettirmeniz sağlanacaktır.

118
121
126
51
46
400
128
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum