Turkcell Kontrol Sende Paketi Hakkında Bilgi

Turkcell Kontrol Sende Paketi Hakkında Bilgi
Turkcell Kontrol sende paketi, turkcell kontrol sende paketi sorgulama, turkcell kontrol sende 500 1000 paketi hakkında bilgi.

Turkcell operatörü faturasız hatlardan faturalıya geçen müşterilerine özel bir paket sunuyor. Hazır Kart’tan faturalı hatta geçip Kontrol Sende Paketi’ni seçerseniz, size özel en uygun paket fiyatında konuşmanızı yapıyor, sürpriz fatura sorunuyla karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca paketinizdeki sms, internet ve konuşma süreleri bittikten sonra otomatik olarak duruyor ve böylece size fazladan fatura gelmesini önlüyor. Vereceğiniz küçük bir talimatla birlikte süresi gelmeden biten paketiniz yenileniyor ve konuşma keyfiniz yarım kalmıyor.

Kontrol Sende paketleriyle birlikte sadece konuşma, mesajlaşma ve internet paketleriyle birlikte bunların tümünün bulunduğu karma paketler de mevcut. Tercih ve bütçenize göre uygun bir paket belirleyerek siz de Kontrol Sende Paketi’nden faydalanabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.