Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Burs Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Burs Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
2016-2017 Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Burs Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türkiye Diyanet Vakfı geçen yıl 15 bin 526 öğrenciye 7 milyon 21 bin 750 lira burs verdi, bu yıl burs başvurularını 6 Aralık’a kadar alacak. Vakıf, üniversitelerde öğrenim gören başarılı öğrencilere özel destek başarı bursu ve eğitim yardımının yanı sıra yetim, öksüz ve engelli öğrencilere de burs verecek.

Üniversiteye yeni kayıt yaptıranlar arasında ilahiyatın yanı sıra hukuk, tıp, mimarlık ve mühendislik fakülteleri öğrencileri de bu bursa başvurabilecek.

İlk defa üniversite öğrenimine başlayanlar ve bir üst sınıfa başarısız dersi olmadan geçen öğrencilerden şehit ve gazi çocuğu, engelli, yetim ve öksüz öğrencilere de 8 ay süreyle burs verilecek. Burs verilecek öğrencilerin üniversite yerleşme puan sırası ve kontenjana göre belirlenecek.

Bursla igili tüm gelişmeleri aşağıdaki sayfadan takip edebilirsiniz.

Diyanet Vakfı burs sayfası için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.