Türkiye’de herhangi bir yere, bir fabrika kurmanız istenseydi nereye, ne fabrikası kurardınız

Türkiye’de herhangi bir yere, bir fabrika kurmanız istenseydi nereye, ne fabrikası kurardınız
Türkiye’de herhangi bir yere, bir fabrika kurmanız istenseydi nereye, ne fabrikasıkurardınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Türkiye, doğal zenginliklerin olduğu bir ülke olarak ön plana çıkmaktadır. Yeraltı ve yer üstü zenginliklerinin olduğu bir ülke olarak birçok bakir alanın olduğu coğrafyada bulunur. Türkiye’de bu nedenle üretim amacıyla birçok fabrika kurulabilir. Tarım ürünlerinin bu kadar çeşitli olması tarıma dayalı sanayilerin de kurulmasını sağlamaktadır.

Türkiye’de bir fabrika kurulacak olsaydı, Kocaeli coğrafyasına bir kağıt fabrikası kurulabilir, ormanlık alanlara yakın ve su kaynaklarına yakın olduğu için kağıt üretiminin kolayca yapılabilmesi, kağıda olan ihtiyacın karşılanması ve artan kağıt fiyatlarının piyasasının biraz daha iyileştirilmesi söz konusu olabilirdi.

17
10
5
4
5
3
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.