Türkiye'deki haber bültenlerine, gazetelere veya internet sitelerine hangi şekilde bir başlıkta konu olmuş bir haber yoktur

Türkiye'deki haber bültenlerine, gazetelere veya internet sitelerine hangi şekilde bir başlıkta konu olmuş bir haber yoktur
Şu ana kadar Türkiye'deki haber bültenlerine, gazetelere veya internet sitelerine hangi şekilde bir başlıkta konu olmuş bir haber yoktur konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Usta sanatçı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekrana gelen programda yarışmacıya yöneltilen "Şu ana kadar Türkiye'deki haber bültenlerine, gazetelere veya internet sitelerine hangi şekildeki başlıkla konu olmuş haber yoktur?" şeklindeki Milyoner sorusu gündem oldu.

Soru : Şu ana kadar Türkiye'deki haber bültenlerine, gazetelere veya internet sitelerine hangi şekilde bir başlıkta konu olmuş bir haber yoktur

A- Otomatik pilota alıp çiğ köfte yoğurdu
B- Borçlu olduğu bankayı soyup borcunu ödedi
C- Çaldığı otobüse yolcu alıp adres sordu
D- Yuttuğu sineği öldürmek için haşere ilacı içti

Doğru Cevap: Otomatik pilota alıp çiğ köfte yoğurdu

Borçlu olduğu bankayı soyup borcunu ödedi
Diyarbakır’da 13 Mart günü özel bir banka şubesinde silahlı soygun yaparak 19 bin lira ile kaçan evli ve 2 çocuk babası 34 yaşındaki Bülent Ç. polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Bülent Ç.'nin soygunda aldığı paranın 10 bin lirasıyla soyduğu bankaya olan borcunu ödediği ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden Bülent Ç. tutuklandı. Şimdi akıllara gelen soru şu: Soyduğu bankaya borcunu ödeyen zanlı borcundan kurtulmuş olacak mı?
Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/borclu-oldugu-bankayi-soyup-borcunu-odedi-22974960
Çaldığı otobüse yolcu alıp, adres sordu
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sürücüsünün anahtarını üzerinde unuttuğu özel halk otobüsünü çalan şahıs yakalanacağını anlayınca otobüsü bırakıp kaçtı. Halk otobüsü sahibi ise aracın peşine taksi ile düştü. Yaşanan olay otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ilginc-anlar-caldigi-otobuse-yolcu-alip-adres-sordu-40709520
Yuttuğu sineği öldürmek için haşere ilacı içti
Elazığ'ın Kovanlı Köyü'ne bağlı Sekiler Mezrası'nda, süt sağarken ağzına kaçan sineği öldürmek için haşere ilaçı içen 52 yaşındaki Raziye Keleş, zehirlendi. Keleş, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Kaynak: https://www.milliyet.com.tr/gundem/yuttugu-sinegi-oldurmek-icin-hasere-ilaci-icti-880453

10
4
5
1
2
4
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.