Tüzük bulmaca cevabı nedir

Tüzük bulmaca cevabı nedir
Bulmacada tüzük nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çengel ve kare bulmacada sorulan tüzük bulmaca cevabı nedir sorusunun yanıtı 5 harflidir cevaba STATÜ yazabilirsiniz.

Statü nedir

Fransızca statut
1. isim Bir kimsenin, bir kurum veya bir toplum içindeki durumu.
2. isim Kadro bakımından bağlı olduğu durum, pozisyon.
3. isim Tüzük.
4. isim Heykel:

Tüzük bulmaca cevabını bulmak için öncelikle tüzük kelimesinin ne anlama gelindiği bilinmelidir. Tüzük kelimesinin anlamı bir işin nasıl yürütüleceğini gösteren ve düzenleyen bakanlar kurulu kararı olarak bilinmektedir. Tüzük kelimesinin anlamı ile eşleşen kelimeler tüzük bulmacasının cevabını vermektedir.

Beş Harfli Cevaplar

Tüzük bulmaca sorusunun beş harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Bulmacalarda tüzük sorulursa beş harfli cevabı statü kelimesidir.

Dokuz Harfli Cevaplar

Tüzük bulmaca sorusunun dokuz harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Bulmacalarda tüzük sorulursa dokuz harfli cevabı nizamname kelimesidir.

On İki Harfli Cevaplar

Tüzük bulmaca sorusunun on iki harfli 1 adet cevabı bulunmaktadır. Bulmacalarda tüzük sorulursa on iki harfli cevabı fütüvvetname kelimesidir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.