Üç boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasının gelecekteki yaşam üzerine etkileri neler olabilir

Üç boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasının gelecekteki yaşam üzerine etkileri neler olabilir
Üç boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasının gelecekteki yaşam üzerine etkileri neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

3DP teknolojisi ile üretilen ürünlere bazı örnekler verecek olursak, medikal malzemeler, kemik, diş sağlığı ile ilgili ürünler, otomobil parçaları, araç prototipleri, uçak motoru parçaları, silahlar, çikolata, şeker ve giyilebilir teknoloji en bilinen örnekler olarak öne çıkmaktalar. Güncel kullanımın dışında gelecekte teknolojinin nasıl ürünlerin üretilmesine katkıda bulunacağı büyük bir tartışma konusu. Sanayi Devrimi 4.0 olarak da bilinen yeni akımın bir parçası olarak görülen 3DP teknolojisi; otomasyon ve temiz enerji gibi umut vaat eden teknolojiler arasındadır.

609
709
609
609
609
609
710
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.