Üç tane küresel sorun belirleyerek bu sorunların çözümüne ilişkin önerileriniz

Üç tane küresel sorun belirleyerek bu sorunların çözümüne ilişkin önerileriniz
Üç tane küresel sorun belirleyerek bu sorunların çözümüne ilişkin önerileriniz nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Sağlık Sorunları : Dünya sağlık örgütü tarafından dünyada var olan verilerle yardımlar sağlanarak sağlık olanakların sağlanması ve hastalıkların ortadan kaldırılması

Eğitim Sorunları : Gelecek iyi vatandaşların yetişmesi için sürekli olarak insanların iyi bir eğitim alması gerekmektedir. Uluslar arası örgütler sayesinde yardımlar sağlanmalı ve okullar açılmalıdır.

Hava Kirliliği : Arabalar, fabrikalar ve ev ısınmasında yenilenebilir enerji tercih edilmelidir. Bu kaynakları elde edemezsek doğal gaz gibi temiz enerjinin tercih edilmesi gerekmektedir.

10
3
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.