Ufuk Üniversitesi Yurt Ücretleri

Ufuk Üniversitesi Yurt Ücretleri
Ufuk Üniversitesi 2021-2022 eğitim yılı yurt ücretleri ne kadar, yurt kayıtlarında istenilen belgeler nedir detaylar haberimizde...

Yurtlar Başvuru ve Ücretleri

KAYIT İŞLEMLERİ

Yurt başvuruları üniversite kayıt haftası ile birlikte başlayacak olup öğrenciler kayıt işlemlerini bu süre içerisinde yapmak durumundadır. Söz konusu kayıt işlemleri yurda ilk defa kayıt yaptıracak olan Ufuk Üniversitesi öğrencileri için de geçerlidir.

Kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için ücret ve depozitonun yatırıldığına dair dekont dahil aşağıdaki belgelerin tamamının hazırlanmış olması gerekmektedir. İstenilen belgelerde herhangi bir eksiklik olduğu tespit edildiği takdirde öğrencinin kayıt işlemleri beklemeye alınmakta ve oda zimmetleme işlemi eksiklikler giderilene kadar yapılmamaktadır.

Yurtlarımıza yeni kayıt yaptıracak olan öğrencilere herhangi bir ön sıralama yapılmaksızın kayıt gününde oluşan sıraya göre işlem gerçekleştirilecektir. Yurtta mevcut kontenjan dolana kadar kayıt işlemleri devam edecektir.

BAŞVURU BELGELERİ

Öğrencilerimizin yurda kesin kayıt yaptırabilmeleri için kayıt sırasında Yurt Müdürlüğüne teslim etmeleri gereken belgeler aşağıda yer almaktadır.

  • Müracaat Dilekçesi (Kayıt esnasında Yurt Müdürlüğünden temin edilecektir.)
  • Öğrenci Kimliği/Belgesi: Ufuk Üniversitesi öğrencisi olduğunu ispatlayan "Öğrenci işlerinden alınmış öğrencinin öğrenimine devam ettiğini gösteren belge"
  • Adli Sicil ve Arşiv Kaydı Belgesi
  • Sağlık raporu: Sağlık durumunun yurtta kalmasına elverişli olduğunu belirten ve hekim tarafından düzenlenen sağlık raporu.
  • Öğrencinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Velinin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası olan nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Vesikalık fotoğraf: 2 adet yeni çekilmiş

2021-2022 AKADEMİK YILI YURT ÜCRETLERİ

ODA TİPİ

ODA FİYATI

1.TAKSİT

2.TAKSİT

DEPOZİTO

Tek Kişilik Oda

25.493 TL

12.746,5 TL

12.746,5 TL

2.549,3 TL

Çift Kişilik Oda

19.261,19 TL

9.630,595 TL

9.630,595 TL

1.926,119 TL

Depozito; Barınma hizmeti ücretinin bir aylık kısmına tekabül etmektedir.

NOT: YURT ÜCRETİMİZE SABAH KAHVALTISI DAHİLDİR.

Detaylar için tıklayınız

Etiketler :
1
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.