Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele için yapılan projelerden hangilerini biliyorsunuz

Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele için yapılan projelerden hangilerini biliyorsunuz
Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele için yapılan projelerden hangilerini biliyorsunuz, söyleyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele için yapılan projelerden hangilerini biliyorsunuz, söyleyiniz

Ödev cevabı kısaca : Ülkemizde kadına yönelik şiddetle mücadele için birçok proje ve çalışma yürütülmektedir. Örneğin, "Alo 183 Kadın Destek Hattı" gibi danışma hatları, kadınlara psikolojik destek ve yönlendirme sağlamaktadır. Ayrıca kadına yönelik şiddetle mücadelede yerel ve ulusal düzeyde birçok sivil toplum kuruluşu ve kamu kurumları tarafından desteklenen projeler bulunmaktadır. Bunlar arasında kadın sığınma evleri, bilinçlendirme kampanyaları, hukuki destek ve danışmanlık hizmetleri gibi faaliyetler yer almaktadır.

2
0
2
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.