Ülkemizde ve dünyada geri dönüşümün ekonomiye, doğaya ve yaşama katkılarını araştırıp tartışınız

Ülkemizde ve dünyada geri dönüşümün ekonomiye, doğaya ve yaşama katkılarını araştırıp tartışınız
Ülkemizde ve dünyada geri dönüşümün ekonomiye, doğaya ve yaşama katkılarını araştırıp sınıfta tartışınız. Yaşama duyduğunuz sevginin gereği olarak bu konuda okul çapında bir sunum konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Ülkemizde ve dünyada geri dönüşümün ekonomiye, doğaya ve yaşama katkılarını araştırıp sınıfta tartışınız. Yaşama duyduğunuz sevginin gereği olarak bu konuda okul çapında bir sunum yapmak için okul idaresiyle konuşunuz.

Ödev cevabı kısaca : Geri dönüşüm, çevreye verdiği olumlu etkilerle doğanın korunmasına ve atıkların tekrar kullanılmasına olanak tanır. Ekonomiye katkısı ise geri dönüşüm sektörünün istihdam yaratması ve hammadde tasarrufu sağlamasıdır. Bu nedenle okul çapında bir geri dönüşüm programı başlatmak, hem doğaya hem de ekonomiye olumlu katkı sağlayabilir.

30
6
20
19
3
6
131
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.