Ülkemize gelen turistlere hangi davranışları sergilememiz, ülkemizin tanıtımı açısından olumlu sonuçlar doğurur

Ülkemize gelen turistlere hangi davranışları sergilememiz, ülkemizin tanıtımı açısından olumlu sonuçlar doğurur
Ülkemize gelen turistlere hangi davranışları sergilememiz, ülkemizin tanıtımı açısındanolumlu sonuçlar doğurur bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Onlara misafirperver, nezaket kuralları içinde yardımcı olacak şekilde davranmamız onların memnun olmalarını sağlayacak ve yeniden ülkemize gelmelerini sağlayacaktır. Ülkemize gelen turistler çoğaldıkça ülkeye giren döviz miktarının artması ülke ekonomisinin açığını giderileceği ve ülkenin hızlı bir şekilde kalkınması açısından büyük bir önem ifade etmektedir.

İşte bu nedenle Ülkemize gelen turistlere güler yüzlü inançlarına saygılı ahlaklı yardımsever misafirperver ve yardımcı olarak onların ülkemize iyi bir şekilde zaman geçirmesini sağlaması ve tarihi ve doğal güzellikleri göstererek onların bu güzelliklere hayran kalmalarını sağlayarak mutlu edecek davranışları örnek olarak gösterebiliriz.

Bu doğru davranışlar turistler tarafından hoş görülerek sürekli olarak gelen turist sayısını artıracağından dolayı ülkeye girdi sağlanan döviz miktarının artması ile beraber milletin ekonomik olarak güç kazanması ve devletin ekonomik olarak refah elde etmesini sağlayacaktır.

22
203
18
16
18
18
205
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.