Ülkemizi her yıl milyonlarca yabancı turist ziyaret etmektedir, ülkemizi neden çok sayıda yabancı turist ziyaret etmektedir

Ülkemizi her yıl milyonlarca yabancı turist ziyaret etmektedir, ülkemizi neden çok sayıda yabancı turist ziyaret etmektedir
Ülkemizi her yıl milyonlarca yabancı turist ziyaret etmektedir, ülkemizi neden çok sayıda yabancı turist ziyaret etmektedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çünkü ülkemiz geçmişten bugüne bir çok büyük medeniyetin kurulduğu bir coğrafyadır. Bir çok medeniyet bir çok tarihi bina ve tarihi eser bırakmıştır. Turistler hem o medeniyetleri hem de ülkemizin coğrafi güzelliklerini tanımak, gezmek için ülkemizi ziyaret etmektedirler.

Ülkemiz gerek içinde bulundurduğu tarihi eserleri gerek tatil yapmak açısından uygun bir konumda olduğundan turistlerin uğrak noktalarından biridir. Bir çok eski uygarlığa ev sahipliği yapan Mezopotamya’nın günümüzdeki ev sahibi ülkemizdir. Eski uygarlıkların geride bıraktığı tarihi eserlerde ülkemizde bulunmaktadır. Bu tarihi yapılar turistlerin ilgisini çektiği için ülkemizi ziyaret ederler. Bunun dışında 4 mevsimin yaşandığı ülkemiz yaz ve kış tatilleri içinde mükemmel bir tatil yeridir. Bu konumundan dolayı ülkemize tatil yapmak amacıyla turistler gelmektedir.

139
62
116
61
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.