Ülker Fabrika Satış Mağazası Çalışma Saatleri

Ülker Fabrika Satış Mağazası Çalışma Saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Ülker fabrika satış mağazası çalışma saatleri ve Ülker satış mağazası açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz.

Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma saatleri farklılık gösterebilmektedir.

Ülker Fabrika Satış Mağazaları Çalışma Saatleri – Kaça Kadar Açık

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 21:00
Hangi günlerde? Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.

Hakkında bilgi:

En büyüğü İstanbul – Topkapı’da bulunan fabrikadan doğrudan halka arz edilen Ülker ve Ülker’e bağlı diğer markaların ürünlerini yüzde 10′a varan indirimlerle satın alabileceğiniz fabrika marketleri ve mağazaları süpermarket tarzında hizmet vermekte olup, kendisine ait ücretsiz otoparkı bulunmaktadır. Alışverişlerinizde market fiyatları üzerinden %10′a varan indirimler bulabileceğiniz gibi, market fiyatlarının birebir uygulandığı ürünler de mevcuttur. Ülker Mağazaları marketleri cuma günlerinde öğle arası tatili vermemektedir.

2
2
1
1
1
1
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.