Ülker Fabrika Satış Mağazası – Topkapı İstanbul

Ülker Fabrika Satış Mağazası – Topkapı İstanbul
Bayrampaşa – Topkapı Davutpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ülker Fabrikası’nın hemen yanında bulunan Ülker Shop, Ülker Fabrikası’ndaki ürünlerin doğrudan satışını gerçekleştiriyor.

Aşağıda Topkapı Ülker Shop – Bayrampaşa Davutpaşa Ülker Fabrika mağazası adresi, telefon numarası, hakkında yorumlar ve diğer iletişim bilgileri yer almaktadır.

İSTANBUL ÜLKER FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Yıldız Holding’in ünlü markası Ülker’in Bayrampaşa – Topkapı’daki fabrika satış mağazası, Davutpaşa Caddesi üzerindeki Ülker Fabrikası’nın hemen yanında bulunmaktadır. Bu mağazada, ülkerin ıskarta yani defolu ürünlerini kısmen daha ucuza alabileceğiniz gibi, Ülker’in çikolata, şekerleme ve hamur işi ürünlerini market fiyatlarına göre %10′a varan indirimlerle alabileceğiniz gibi birçok ürün de market fiyatları ile tamamen aynı. Çok fazla hesaplı alışveriş imkanı sunmasa da, Ülker’in dökme ürünlerini, ıskarta ürünlerini bulabilmeniz mümkün.
Adresi: Davutpaşa Caddesi Üzeri. Ülker Fabrikası Yanı. Topkapı – Bayrampaşa
Telefon numarası:
Nasıl gidilir? Kendi aracınızla gitmek isterseniz, Çevreyolundan Davutpaşa Cad. yönüne bağlanmanız gerekmekle beraber; metrobüsle ulaşım sağlamak için, Bayrampaşa – Maltepe veya Topkapı durağında indikten sonra 15 dakikalık yürüme mesafesi ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

2
0
0
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.