Umut Eker kimdir? Bu Tarz Benim Show TV jurisi Umut Eker hayatı ve biyografisi merak ediliyor

Umut Eker kimdir? Bu Tarz Benim Show TV jurisi Umut Eker hayatı ve biyografisi merak ediliyor
Umut Eker kaç yaşında kimdir biyografi (show tv Bu Tarz Benim Jürisi), bu tarz benim jürisi umut eker kaç yaşında, umut eker biyografi, umut eker kimdir, umut ekerin sevgilisi

Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim'in yeni jüri üyesi Umut Eker kısa sürede Türkiye'nin tanıdığı ve genç kızların merak ettiği bir isim oldu. Peki Umut Eker kimdir? 

Bu Tarz Benim Yeni Sezon’un yeni Jüri Üyesi Umut Eker;

1983 yılında İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. Okul yıllarında aile baskısını üzerinde çok hisseden Eker bir bankada staj yapmaya başlamış ve sonunun bir bankacı olmaya gittiğini farkettiğinde her şeyi bırakıp güneye kaçmış. 2002 yılında Diesel’den ayrılıp birkaç arkadaşıyla bir street fashion marka kurdu. Oldukça hızlı büyüdüler ve yurt dışında birçok ülkeye ihracat yaptılar. Fakat 1.5 yıl önce hisselerini devredip, dinlenme ve birçok şeyden uzaklaşma kararı aldı. Kendi markasını oluşturmak istiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum