Vatanımız bütün asil ruhlar için en mukaddes yerdir

Vatanımız bütün asil ruhlar için en mukaddes yerdir
Vatanımız bütün asil ruhlar için en mukaddes yerdir sözünün sizde uyandırdığı düşünceler nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsan vatansız yaşayamaz. İnsan vatanı üzerinde huzur içinde yaşayabilir. Vatansız bir kişi özgür bir şekilde yaşayamaz. İnsan gerçek duygulara sahipse vatanını mukaddes bir değer olarak bilir, sever ve korur.

Bir ülke özgür ise ülke olabilir. Halkı özgür bir şekilde yaşayabilir. Bir ülkeyi gelecek zaman taşıyan ise halkının erdemli yani güzel davranışlara sahip olması ile mümkündür. İnsanları erdemli olmayan bir ülke özgür bir şekilde yaşayamaz. Çünkü erdemli olmayan kişiler vatanını sevmez, korumaz ve ülkesi için çalışmaz.

59
307
802
28
60
239
377
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.